Help & Contact

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 088 - 584 0567 of mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via burgerzaken@vakmedianet.nl.

De kennisbank op proef?
De informatie op Xpert Burgerzaken is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 088 - 584 0567 of stuur een mail.Nieuw & geactualiseerd

Geactualiseerd:

Nieuw:

Lees verder voor overige wijzigingen

Termijn van aangifte van geboorte i.v.m. Koningsdag (27 april)

Geboortedatum  Laatste dag van aangifte
Dinsdag 25 april Maandag 1 mei
Woensdag 26 april Dinsdag 2 mei
Donderdag 27 april Dinsdag 2 mei
Vrijdag 28 april Dinsdag 2 mei
Zaterdag 29 april Dinsdag 2 mei
Zondag 30 april Woensdag 3 mei
Maandag 1 mei Donderdag 4 mei
Dinsdag 2 mei Maandag 8 mei
Woensdag 3 mei Maandag 8 mei
Donderdag 4 mei Dinsdag 9 mei

 

Alle termijnen

Trouwen in gemeenschap van goederen vanaf 2018 alleen op speciaal verzoek

Het huwelijk in gemeenschap van goederen is vanaf 1 januari 2018 niet meer het standaard-bruiloftsarrangement. Vanaf die datum wordt elke nieuwe echtelijke verbintenis gesloten op huwelijkse voorwaarden. Wie toch wil trouwen in gemeenschap van goederen, moet dat apart regelen bij de notaris.

Lees verder

Zoekhulp nodig?

Mail uw (complexe) zoekvraag aan het Burgerzakenteam en wij helpen u verder

Mail ons

Landeninformatie: nu nog makkelijker doorzoekbaar

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe weergave van de landeninformatie in Xpert Burgerzaken. De aanpassing was het gevolg van uitgebreide gesprekken met gebruikers van de kennisbank. Met kortere teksten en een verbeterde indeling is de landeninformatie nu nog gebruiksvriendelijker. De landeninformatie van ruim 200 landen is geherstructureerd en daarmee is het project afgerond.

Benieuwd wat er precies veranderd is? Bekijk dan onderstaande video met de uitleg van Léon Evers, redactielid van Xpert Burgerzaken

 

De gebruiksvriendelijkere landeninformatie vindt u hier